Coronavirus

LÆGEHUSET ER FORTSAT ÅBENT

og du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os hvis du har et sundhedsproblem.

-Telefontid til sekretær hver dag fra 08.00-16.00 på telefonnummer 86 87 50 11.
Dog i tidsrummet 11.30-13.30 samt 15.00-16.00 er det kun muligt, at komme i kontakt med os, såfremt det er vedrørende behov for akut lægehjælp. Ring da på akutnummer 51 77 70 99.
-Akuttid efter aftale med sekretær. Ved akut behov, kan lægen ringe tilbage efter aftale med sekretæren eller du kan få en akuttid i lægehuset samme dag inden kl.16.00.

-Vi opfordrer til, at man benytter mundbind ved ophold i lægehuset og beder vores patienter medbringe eget mundbind. Såfremt dette undtagelsesvist ikke er muligt, udleveres mundbind i klinikken ved ankomst.
-Fremadrettet SKAL man benytte mundbind ved visse konsultationer. Det vil f.eks. være ved konsultationer der varer over et kvarter, som samtaler og årskontroller eller hvis man skal undersøges, have fjernet sutur, taget blodprøver, eller EKG.
Dette er for at beskytte både jer patienter, os læger og klinikpersonale.
-Uanset mundbind må man IKKE møde op i klinikken, hvis man er forkølet, har feber, ondt i halsen, hovedpine, har mistet lugte-/smagssans, eller indenfor de sidste 14 dage har haft kontakt med personer smittet med Covid-19.                                 

-Alle andre må kun møde op efter aftale. Du kan enten ringe til os, eller kontakte os på e-konsultation.

-Vi håber på jeres forståelse for dette, så vi sammen kan undgå at smitte hinanden.

-Vi vil så vidt muligt afholde konsultationer via videokonsultation eller over telefonen.
-Når der er behov for at komme i lægehuset, fx ved urinprøver, blodprøvetagning, vaccinationer, m.v vil vi forsøge, at afklare alle omstændigheder inden, således at opholdet i lægehuset bliver så kort som muligt.
-Du kan læse mere her:
www.coronasmitte.dk
-Hvis du har generelle spørgsmål om Coronavirus, kan du ringe på tlf: 70 20 02 33.

Opkald bliver besvaret mandag – fredag fra 8.30 – 15.30.

 -Vi gør opmærksom på, at sovemedicin KUN kan fornyes ved konsultation i Lægehuset.

-Fremover opkræves et gebyr på 12,50 kr. ved udlevering af medicin til Håndkøbsudsalg. Gebyret er bestemt i bekendtgørelse om beregning af forbrugerpriser m.v. på lægemidler og betales af borgeren i forbindelse med betaling for medicinen. Der ydes ikke sygesikringstilskud til gebyret. Der er således tale om et landsdækkende lovbestemt gebyr, som den enkelte apoteker ikke kan fravige.

-For at få adgang til selvbetjeningsdelen på vores hjemmeside, skal alle tidligere og nye brugere oprettes med brugernavn og adgangskode. Tryk på knappen “Selvbetjening” og følg vejledningen eller læs nærmere om brugeroprettelsen i menuen foroven.