Vi har lukket for tilgang af nye patienter.

-Telefontid til sekretær hver dag fra 08.00-16.00 på telefonnummer 86 87 50 11.

Dog i tidsrummet 11.30-13.30 samt 15.00-16.00 er det kun muligt, at komme i kontakt med os, såfremt det er vedrørende behov for akut lægehjælp. Ring da på 86 87 50 11- akutnummer TAST 51.

-Akuttid efter aftale med sekretær. Ved akut behov, kan lægen ringe tilbage efter aftale med sekretæren eller du kan få en akuttid i lægehuset samme dag inden kl.16.00.

-Vi opfordrer til, at man benytter mundbind ved ophold i lægehuset og beder vores patienter medbringe eget mundbind. Såfremt dette undtagelsesvist ikke er muligt, udleveres mundbind i klinikken ved ankomst. Dette er for at beskytte både jer patienter, os læger og klinikpersonale

 -Vi gør opmærksom på, at sovemedicin KUN kan fornyes ved konsultation i Lægehuset.

-Fremover opkræves et gebyr på 12,50 kr. ved udlevering af medicin til Håndkøbsudsalg. Gebyret er bestemt i bekendtgørelse om beregning af forbrugerpriser m.v. på lægemidler og betales af borgeren i forbindelse med betaling for medicinen. Der ydes ikke sygesikringstilskud til gebyret. Der er således tale om et landsdækkende lovbestemt gebyr, som den enkelte apoteker ikke kan fravige.

-For at få adgang til selvbetjeningsdelen på vores hjemmeside, skal alle tidligere og nye brugere oprettes med brugernavn og adgangskode. Tryk på knappen “Selvbetjening” og følg vejledningen eller læs nærmere om brugeroprettelsen i menuen foroven.