Coronavirus

LÆGEHUSET ER FORTSAT ÅBENT

og du er stadig velkommen til at kontakte os hvis du har et sundhedsproblem

Vi ved, at mange har behov for læge til andet, end noget der hidrører Coronavirus.

ALLE patienter som hoster, er forkølede, har feber (temperatur måles i bagdelen), ondt i halsen eller andre luftvejssymptomer skal blive hjemme.
Og alle andre må kun møde op efter aftale.
Du kan enten ringe til os, eller kontakte os på e-konsultation.
Vi vil så vidt muligt afholde konsultationer via videokonsultation eller over telefonen. Det vil i et vist omfang være mulighed for at aftale et konkret tidspunkt.
Bland andet årskontroller, børneundersøgelser og graviditetsundersøgelser udføres stadig, meget udføres på videokonsultation.
Når der er behov for at komme i lægehuset, fx ved urinprøver, blodprøvetagning, vaccinationer, m.v., vil vi forsøge at afklare alle omstændigheder inden, således at opholdet i lægehuset bliver så kort som muligt.
Du kan læse mere her:
www.coronasmitte.dk
Hvis du har generelle spørgsmål om Coronavirus, kan du ringe på tlf: 70 20 02 33.

Opkald bliver besvaret mandag – fredag fra 8.30 – 15.30.


Vi gør opmærksom på at vi har lukket for tilgang.

VIGTIGT!

Vi gør opmærksom på, at sovemedicin KUN kan fornyes ved konsultation i Lægehuset

Fremover opkræves et gebyr på 12,50 kr. ved udlevering af medicin til Håndkøbsudsalg. Gebyret er bestemt i bekendtgørelse om beregning af forbrugerpriser m.v. på lægemidler og betales af borgeren i forbindelse med betaling for medicinen. Der ydes ikke sygesikringstilskud til gebyret. Der er således tale om et landsdækkende lovbestemt gebyr, som den enkelte apoteker ikke kan fravige.

For at få adgang til selvbetjeningsdelen på vores hjemmeside, skal alle tidligere og nye brugere oprettes med brugernavn og adgangskode. Tryk på knappen “Selvbetjening” og følg vejledningen eller læs nærmere om brugeroprettelsen i menuen foroven

Det er  muligt, at få en tid til konsultation ved lægen allerede fra kl. 8 hver dag.
Telefontid til sekretær hver dag fra 8-16. I tidsrummet 11.30-13.30 samt 15-16 dog kun ved behov for akut lægehjælp. Ring da på akutnummer 51 77 70 99.
Akuttid efter aftale med sekretær. Ved akut behov, kan lægen ringe tilbage efter aftale med sekretæren.